Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
AssystemBeslist.beAltran Group DC

IAAS

Heeeeeej! Ja jij daar, heeeeej! Welkom op de pagina van IAAS Leuven

Indien u zich afvraagt in welke uithoek van het internet u nu weer beland bent geven wij u nu daarvoor een uitleg. We leggen uit wie we zijn, waar we voor staan en waarom het een goed idee is om u te vervoegen bij ons leuke team.

De naam IAAS staat voor 'International Association of Students in Agricultural and Related Sciences'. Wij zijn een internationale studentenvereniging en is gesitueerd in de pittoreske boshut te midden vlak naast de baarr.

We zijn een organisatie instaat voor het verspreiden van landbouwgerelateerde kennis tussen  studenten en bedrijven uit alle uithoeken van deze wereld. Het doel van deze uitwisseling  is om studenten te laten nadenken over landbouw en voedselproductie in een moderne en veranderende samenleving met nieuwe uitdagingen.  

 

Dit doel proberen we te bereiken door:

- Door lokale activiteiten zoals symposia, debatten, trade fairs, lezingen, soft skills en zo veel meer te organiseren. 

- Daarnaast organiseren we internationale activiteiten zoals wereld-congressen, verschillende buitenlandse conferenties en-, exchange weeks - waar we naar het buitenland vertrekken en daar een snel cultuur/wetenschapsbad krijgen van het gastland en in ruil organiseren we hier ook zo'n week vol toffe activiteiten, zoals een bezoek aan de bijaard, de bananenbank, de serres, verschillende bedrijfjes, etc.

- Tenslotte bieden we ook stages aan in binnen- en buitenland. Dit programma, EXPRO (exchange program) genaamd, helpt studenten bij het vinden en het plannen van stages die erkend kunnen worden door de KU Leuven.

Sinds dit jaar,  2016-2017, behoren we ook tot de onderwijsvleugel van LBK samen met lbk internationaal, bedrijvenrelaties en natuurlijk ook onderwijs. 

Dit was in het kort wie en wat IAAS Leuven is. Indien u deel wilt worden van ons team van volgend jaar of indien u meer te weten wilt komen over ons kan u volgende personen altijd contacteren. 

  • Eric Van der Tas (local director)
  • Jonathan  Rixhon (local penning)
  • Simon Verreckt (logistiek)
  • Hannes Wilms (ict)

 

Opkomende Activiteiten

  • Open vergadering(september)
  • ...

 

Nuttige links

 

Vragen over stages? Doe een mailtje of kijk eens naar de buitenland pagina.

  •  iaasexprobelgium@gmail.com 

 

Vragen over IAAS zelf wat we doen etc.?

  • IAAS Leuven local director: iaas.verantwoordelijke@landbouwkring.be
  • IAAS Belgium national director: ND.belgium.iaas@gmail.com
  • Het IAAS team: iaas@landbouwkring.be

 

Met vriendelijke groetjes het IAAS team '16-'17