Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
Altran Beslist.beGroup DCAssystem

Fakhuis

Het fakhuis is de hoofdzetel van LBK en tevens de woonplaats van vijf enthousiaste dagelijks bestuurders. Tactvol gelegen in de buurt van Gnorgl en Baarr (en campus) is Waversebaan nummer 12 het kloppende hart van LBK.

 

Dit jaar zijn de vijf bewoners:

  • Alexander Hansen aka Keunig aka Opperboer: deze goedlachse Bilzenaar mag zich zeer trots en met veel plezier preses van LBK noemen tijdens het 130e werkingsjaar! Tussen feestjes en cantussen door houdt hij zich bezig met de écht belangrijke zaken. Als hoofd en gezicht van LBK vertegenwoordigt hij ons bij de faculteit en de andere kringen.
  • Jeroen Vaes aka Intern: Jerre is onze rots in de branding, bij wie je terecht kan met al je vragen en problemen. Zoals iedere goede vice-preses staat hij altijd paraat voor al zijn ‘kindjes’. Het hele presidium valt onder zijn hoede en iedereen kan steeds bij hem terecht voor een gezellige babbel!
  • Louis Oosterlynck aka Feest: Deze fakhuisbewoner heeft ongetwijfeld het grootste hippie-gehalte. Als je niet te hard afgeleid wordt door zijn prachtige lokken, zal je zien dat hij ook nog een ongelooflijk talent heeft voor het organiseren van awesome feestjes! Hij zorgt het hele jaar voor voldoende ontspanning en brengt als activiteiten-verantwoordelijke alle TD’s tot een goed einde.
  • Michiel Schreurs aka Master of Coin: Onze Michiel is er eentje uit de duizend. Deze ideale schoonzoon spendeert zijn tijd komend academiejaar voornamelijk aan kassa’s tellen en zorgen dat LBK niet (al te erg) ten onder gaat aan gratis vaten of awesome lustrumuitgaven. Onze penning is als vegetariër tevens ‘verantwoordelijk’ voor het verlagen van de gemiddelde ecologische voetafdruk van ons fakhuis.
  • Jeffrey Vervloesem #fixer: De logistiek verantwoordelijke, ‘Jeppe’ voor de vrienden, leidt alles in goede banen en vindt steeds een oplossing voor elk probleem! Wanneer hij niet achter het stuur van onze mooie Fiat Scudo - beter bekend als de kringkar - zit, vind je hem terug in de zetels van de baarr met een biertje van de week.

 

Naast een woonplaats voor deze vijf hechte vrienden is het fakhuis ook de hoofdzetel van LBK, waar plaats is voor zowel officiële aangelegenheden en vragen als voor sfeer en gezelligheid. Onze kelder staat vol met elektronica, verlengkabels en andere nuttige zaken voor de werkgroepen van LBK. Ook het archief staat in het fakhuis te bewonderen. Het fakhuis stelt met plezier zijn deuren open voor elk lid, dus spring gerust eens binnen, we hebben een lage drempel. ;)

 

Jullie fakhuis!

het fakhuis

Waversebaan 12
3001 Heverlee
telefoon: 0485 59 78 96
fakhuis@landbouwkring.be