Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

BR Launch

Woensdag 18 oktober is het zover! Jullie 1ste kans om met bedrijven in contact te komen! Sildi&Tag en Altran zijn zeer verheugd om jullie een blik te laten werpen op hun interne werking en werving. Hier bovenop wordt er ook een gratis biertasting georganiseerd. 
Zeker komen dus!

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

BR Launch

Woensdag 18 oktober is het zover! Jullie 1ste kans om met bedrijven in contact te komen! Sildi&Tag en Altran zijn zeer verheugd om jullie een blik te laten werpen op hun interne werking en werving. Hier bovenop wordt er ook een gratis biertasting georganiseerd. 
Zeker komen dus!

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
Altran

Cursusdienst

Openingsuren 1e semester

De openingsuren voor de eerste en tweede week zijn als volgt:

Dinsdag 13/02 (18:00u-21:00u): 1e bac jongens
Woensdag 14/02 (18:00u-21:00u): 1e bac meisjes
Donderdag 15/02 (18:00u-21:00u): 3e bac
Maandag 19/02 (18:00u-20:00u): 2e bac
Woensdag 21/02 (19:00u-21:00u): 2e bac
Donderdag 22/02 (19:00u-21:00u): Masters

Opgelet! Enkel toegewezen cursussen kunnen opgehaald worden! 

Groetjes, jullie cuditeam

 

Lidkaart LBK

De lidkaart van LBK, die je vele voordelen oplevert, kun je bestellen via de site en wordt aangegeven als "Membership".

 

Wat doen we?

1. Cursussen en handboeken

Bij ons kan je een aantal handboeken, cursusteksten en slides kopen. Wij verkopen ook handboeken die je bij de Acco kunt aankopen, maar aan een betere prijs (zelfs met de korting die je bij Acco krijgt als eventuele aandeelhouder).  Een aantal cursussen zoals die van Calculus en Analyse kan je niet bij ons aankopen. Die moet je bij Acco aankopen.
De slides en cursusteksten die wij aanbieden, krijgen wij door de proffen doorgestuurd en die laten wij dan drukken. Deze cursusteksten en slides zijn niet te koop bij Acco.

Je kan in de cursusdienstkelder ook labojassen, codexen en cursusblokken.

2. Bestellen van de cursussen

Jullie moeten zorgen dat jullie voor de eerste cursusdienst jullie cursussen en handboeken online besteld hebben. Dit is belangrijk omdat anders de wachtrijen heel lang zullen zijn doordat we jullie anders ter plaatse een voor een nog in het systeem moeten steken en omdat we een goede schatting moeten maken voor het aantal af te drukken cursussen. Als je de deadline, dinsdag 19 september, niet haalt, is dit niet noodzakelijk een probleem. We bestellen sowieso wat meer, maar als er te veel mensen niet besteld hebben kan het zijn dat je nog enkele dagen op je cursussen moet wachten (mensen die op tijd besteld hebben, krijgen wel sowieso hun cursussen). De eerste cursusdienst is voor de meisjes op dinsdag 26 september en voor de jongens op woensdag 27 september.

3. Betalen van de cursussen

Jullie betalen je bestelling als je naar de cursusdienst komt om je boeken en cursussen op te halen. Dit kan cash of met bancontact. Bij sommige cursussen staat voorlopig nog het bedrag van 0,00 euro, dit wil zeggen dat we de correcte prijs nog niet kennen en helaas niet dat ze gratis zijn. 

4. Waar en wanneer?

De cursusdienst is gelokaliseerd in kelder van het Landbouwinstituut (LBI), in Kasteelpark van Arenberg en is open gedurende het hele semester tijdens specifieke cudimomenten. Deze momenten kun je op deze site vinden of die van de cudi zelf en worden ook meegedeeld in de Humus en op Toledo.

Hoe cursussen en handboeken bestellen?

  1. Surf naar https://lbk.cursusdienst.org.
  2. Registreer met een KUL-emailadres.
  3. Log in, net zoals je dat op Toledo zou doen.
  4. Bij 'Studierichtingen' schrijf je je in voor je richting (voor starters: Bachelor in de bio-ingenieurswetenschappen (Leuven)—Fase 1) .
  5. Bij 'Vakken' staan al je verplichte vakken nu automatisch geselecteerd.
  6. Voeg eventueel andere vakken toe onderaan bij 'Andere vakken toevoegen' (voor starters is dit meestal niet nodig).
  7. Bovenaan via je account bij 'Mijn reservaties' duid je aan welke cursussen en boeken je wil.
  8. Bevestig met 'Reserveer'.
  9. Let op! Cursussen kunnen ten vroegste anderhalve week voor de start van het semester besteld worden (vanaf 15 september).
  10. Controleer regelmatig, er worden soms nog nieuwe cursussen bij op gezet.

Heb je een vraag voor de cursusdienst, kijk dan eerst of  het antwoord niet te vinden is bij de veelgestelde vragen. Indien je toch nog een probleem hebt, mail dan naar cursusdienst@landbouwkring.be met vermelding van je r-nummer.

F.A.Q.

-Ik begin aan mijn eerste jaar, moet ik dan ook mijn cursussen bestellen?

Ja, je moet je cursussen bestellen!

 

-Vanaf wanneer kan ik mijn cursussen bestellen?

Aan het begin van een semester moet je wachten met bestellen tot er een bericht op Toledo of de site komt dat je mag bestellen.

 

-Er staan geen prijzen bij mijn cursus, is deze dan gratis?

Enkel kladpapier en plastieke zakken zijn gratis bij de cursusdienst.
De prijzen worden pas ingevuld als de cursussen geleverd zijn.

 

-Mijn cursussen zijn nog steeds niet toegewezen, is dit normaal?

Indien je op tijd besteld hebt, zal je cursus worden toegewezen. Het kan zijn dat dit pas een dag op voorhand gebeurt. Controleer dus steeds of je cursussen zijn toegewezen en kom niet naar de cursusdienst als ze nog niet zijn toegewezen.

 

-Ben ik verplicht alles aan te kopen via de cursusdienst?

Je bent niet verplicht alles aan te kopen bij de cursusdienst, maar als je besteld hebt, moet je de cursussen wel komen ophalen.

 

-Kan ik betalen met bancontact?

Ja, je kan zowel cash als met bancontact betalen. Maar bij de eerste cursusdienst breng je wel best een klein bedrag cash mee om een Guidogids (4 euro) te kopen bij de toppers van onthaal.

 

-Wanneer is de cursusdienst open?

Op de site, in de humus (kan je ook online lezen) en op Toledo zal er gemeld worden wanneer de cursusdienst open is. De cursusdienst is open gedurende het hele semester, maar naarmate het semester vordert, neemt ook het aantal cudimomenten af.

 

-Mijn probleem staat niet vermeld.

Mail dan je probleem en r-nummer naar cursusdienst@landbouwkring.be.