Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
Altran Group DCAssystemBeslist.be

Bedrijf van de maand - AVEVE

Bedrijf van de maand: AVEVE, je sterkste partner in agrarische deskundigheid

Meerwaarde voor onze klanten

In onze groep staan meer dan 1.800 enthousiaste medewerkers iedere dag klaar voor de klant. Ongeacht of die klant actief is in de professionele land- en tuinbouw, dan wel een liefhebber is van tuin, dier en thuisbakken. We leven ons in de activiteiten van onze klant in, we anticiperen op zijn noden en bieden op maat gemaakte, kwaliteitsvolle producten en diensten aan.

Grootste toeleverancier in land- en tuinbouw

  • Land- en tuinbouwers hebben meer dan ooit nood aan een betrouwbare partner. Groep AVEVE wil dé full service supplier zijn voor de Belgische land- en tuinbouwer met
  • een uitgebreid assortiment voeders voor de professionele veehouderij en voor hobbydieren
  • zaaigranen, maïszaad en zaden van andere gewassen
  • milieuvriendelijke behandeling van teelten, zoals plantenvoeding en plantenbescherming
  • benodigdheden voor de groente- en fruitteelt, sierteelt en boomkwekerijen
  • technische installaties voor het moderne tuinbouwbedrijf
  • John Deere land- en tuinbouwmachines en machines voor onderhouds voor parken, tuinen en golfterreinen.

Agrarische deskundigheid

Onze jarenlange agrarische deskundigheid zetten we in voor het ontwikkelen, produceren en verkopen van een zeer breed assortiment kwalitatief hoogstaande producten en oplossingen ten behoeve van een duurzame land- en tuinbouw. Daarmee zijn wij toonaangevend in de agrarische sector.

Ook in de consumentenmarkt

Ook de particulier heeft baat bij onze agrarische deskundigheid. Klanten met een passie voor tuin en dier en voor thuisbakken kunnen terecht in een van de 240 AVEVE-winkels. AVEVE streeft naar de hoogste kwaliteit met betrouwbare producten en geeft deskundig advies.

Internationale dimensie

Groep AVEVE is actief in België, maar ook in de aangrenzende regio’s, zoals het zuiden van Nederland, het noorden van Frankrijk en het zuidwesten van Duitsland. In bepaalde nichemarkten, zoals enzymen voor de veevoederindustrie en tuinbouwautomatisering, is de Groep AVEVE ook internationaal actief.

Medewerkers met werkplezier

Onze werknemers stoppen veel van hun energie in hun werk. Dat vinden ze pas de moeite waard als het bedrijf een waardevolle plek is. Essentieel is dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen in hun job bij AVEVE. We geven hen opleidingskansen, zorgen voor vlotte werkmethodes, stimuleren goed leiderschap en respect voor elkaar. Zo wordt werken een ‘plezier’. Overtuig jezelf op www.werkplezier.be en solliciteer meteen!

AVEVE NV, Tiensevest 132, 3000 LEUVEN
T 016 24 26 26
www.aveve.be
www.aveveagrarisch.be
www.avevewinkels.be
Omzet: 1,3 miljard euro
Aantal werknemers: 1.800