Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
AssystemGroup DCBeslist.beAltran

Sport

Sportieve Boerenkoters,

 

De werkgroep Sport is laaiend enthousiast om jullie een jaar vol sportieve activiteiten voor te schotelen. De wekelijkse woudloperstrainingen zijn ideaal om je conditie op peil te houden en dat ongezonde studentenleven (want ohja, alle geruchten kloppen) een beetje te counteren. Verder doen wij ook mee aan de interfacultaire beker, waar wij het in verschillende sporten zoals zaal- en veldvoetbal, basketbal en volleybal zowel voor mannen als vrouwen opnemen tegen de andere kringen. Verder is er voor de echte beesten ook een rugby ploeg van LBK.

 

Daarnaast organiseert LBK Sport ook enkele jaarlijkse evenementen zoals een zaalvoetbaltornooi, schaatsen, The Highlandgames, beerpong maar vooral…..   DE LBK-SKIREIS.
Ideaal om met je vrienden tijdens de lesvrijeweek je skills aan elkaar te tonen en even tot rust te komen in de gezonde berglucht na een hel van een blok en examenperiode.

 

Maar het belangrijkse, dus ook echt het allerALLERbelangrijkse evenement van het jaar is de 24-urenloop. In deze uitputtingsslag nemen de studentenkringen en grote studentenresidenties het tegen elkaar op in een loopwedstrijd waar er 24 uur aan een stuk rondjes van 550m worden gespurt. Deze jaarlijkse krachtmeting is voor ons de strijd om de DERDE PLAATS. Gewoonlijk is dit een episch duel tussen de Ekonomika, Medica en LBK! In 2014 hebben we voor het eerst sinds 3 jaar onze fel begeerde 3e stek teruggewonnen en sindsdien hebben we hem niet meer afgegeven. Dit jaar verwachten we dus niets anders van onze geweldige boeren! Niet alleen het lopen is van belang, ook de sfeer is er uniek. Kom dus zeker LBK aanmoedigen en je zal zonder twijfel meegezogen worden in de spanning en de gezelligheid die LBK brengt op dit evenement!

 

Ben je geïnteresseerd om je aan te sluiten voor één van onze IFB ploegen? Heb je vragen in verband met onze activiteiten? Like dan zeker onze facebook pagina 'LBK Sport' om volledig op de hoogte te blijven!
Aarzel ook niet om voor al je vragen een mailtje te sturen naar sport.verantwoordelijke@landbouwkring.be (Robbe De Man) of naar de hele werkgroep Sport: sport@landbouwkring.be.

 

 

Het LBK Sportteam ’16-‘17